2009. december 16., szerda

Jöhet a Brigantyk előzményfilm

Amerikában ma jelenik meg a Becstelen Brigantyk (Inglorious Basterds) duplalemezes DVD-n és BluRay-en, miközben nálunk már majdnem egy hete kapható egy ritka véletlen folytán. A rendező, Quentin Tarantino úgy döntött, hogy tart még egy utolsó mozis vetítést a rajongóknak.

Ismét a Movieweb.com munkatársai tartoztak azon szerencsés egyének közé, hogy jelen lehettek a New Beverly Cinemában rendezett eseményen, és sikerült beszélniük a film egyik sztárjával, Omar Doommal, aki már régóta ismerő Tarantinot, és a Brigantyk már a harmadik film volt, melyen együtt dolgoztak, a Terrorbolygó és a Halálbiztos után.

Omar még mindig nagyon izgatottan beszél legutóbbi alkotásukról, és barátságukról:

Már 10 éve ismerem Quentint. Amikor megkaptam a film forgatókönyvét és elolvastam, teljesen libabőrös lettem tőle, ez az a film, amiről minden színész álmodik. Mindenki szeretne egy ilyen projekten dolgozni, amiben maximálisan hisznek, és ahol a rendező maga is színész, így tudod, hogy nyugodt lehetsz, mert jó kezekben vagy.

Mivel Omar mindhárom feljebb említett alkotásban is szerepelt, így adta magát a kérdés, hogy a következőben is láthatjuk-e majd, és elképzelhető-e, hogy az épp egy Becstelen Brigantyk előzményfilm lesz.

Mindnyájan reménykedünk egy előzményfilmben. Hozzuk össze az összes Brigantyt, és csináljuk meg! Brad is szeretné, Quentin is szeretné, csináljuk meg!

Mikor arról kérdezték, hogy tud-e már esetleg valamit a film történetéről, így válaszolt:


Ha elmondanám, meg kéne, hogy öljelek.

Másik fontos kérdés, hogy más Tarantino filmekben is szerepelne-e, mondjuk a Kill Bill 3-ban, egyértelműen kijelentette, hogy bármit megtenne, hogy továbbra is a mesterrel dolgozhasson:

Tudja jól, hogy azonnal benne lennék akármelyik filmjében.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból