2009. december 7., hétfő

Guillermo del Toronak nő kell

Miközben a hamarosan mozikba kerülő új filmje, a Komfortos mennyország promóciós körútján vesz részt, Peter Jackson elmondta, hogy a múltkori hírrel ellentétben továbbra is 2011-es bemutatóra számíthatunk. A Komfortos mennyországról már mutattunk posztert, valamint van új és régi bemutatója is. Korábban úgy tűnt, azért csúszhat át a bemutató 2012-re, mert a forgatókönyv még nem készült el.

Jackson mester a következőképp reagált erre:
Semmi sem változott, ahogy én tudom. Valaki megírt valamit az interneten, és ezzel képtelenségek egész lavináját indította be. Ne higgyenek el mindent, amit az interneten olvasnak. Már hamarosan megkapjuk a forgatókönyveket, és lehetséges, hogy április környékén kezdünk forgatni, aztán egy interjúban azt mondtam, hogy majd csak júniusban kezdődik a forgatás. És valahogy ebből azt rakták össze az emberek, hogy késni fog a film. De, ahogy én tudom, egyáltalán nem fog. Még egyelőre nem vagyok benne teljesen biztos, mikor kezdünk forgatni. Amint elkészülnek, igyekszünk olyan gyorsan megkezdeni a forgatást, ahogy tudjuk. De ahhoz is időre van szükség, hogy megfelelően befejezzük az előkészületeket.

A The One Ring weboldal továbbra is arról tájékoztat, hogy javában zajlanak a szereplőválogatások, és legalább egy hölgyet biztosan leszerződtetnek a filmhez, egy komolyabb szerepre. További infók még nincsenek ezzel kapcsolatban, de a rajongók máris azt találgatják, hogy az, hogy már a válogatások ilyen korai szakaszában női szereplőt keresnek, egyet jelent azzal, hogy a történet középpontjában egy hölgy karaktere fog elhelyezkedni.

Amint napvilágot látnak újabb hírek, azonnal tudatjuk veletek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból