2009. december 22., kedd

Még egy pár morzsa horror folytatásokról

Jelenleg több pletyka is terjeng a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare On Elm Street) és a Péntek 13 második (Friday the 13th: Part 2) részre körül, ezért a Platinum Dunesos Brad Fuller vállalata pontot tett az ügy végére, és hivatalos blogján számolt be a két folytatásfilm jelenlegi helyzetéről.

Lássuk előbb a Péntek 13 híreit:

A belünket is kidolgozzuk, hogy elkészüljünk a filmmel. A forgatókönyv nagyszerű, azt mondhatom, jobb, mint az első részé volt, Shannon és Swift felülmúlták önmagukat. A New Line Cinemával dolgozunk, hogy sikerüljön összehozni a filmet. Nagyon szerettem volna azt mondani, hogy már elkezdtük a film előkészületeit, de sajnos ez nem igaz. Reméljük, hogy a New Line úgy dönt, hogy jövő év elején nekiláthatunk.

A Rémálom az Elm utcában remake kapcsán Fuller mindenkit megnyugtatott, hogy nem kell aggódni azon pletykák miatt, melyek arról szólnak, hogy egyes jeleneteket újra fogják forgatni:

Olvastam ezeket a pletykákat, és szeretném, ha megtudnák, mik a tények. Pár napig valóban újraforgattunk egyes részeket, és úgy látszik, egyesek elefántot csináltak a bolhából. A Rémálom a 8. filmünk, és eddig még mindegyiknél voltak újraforgatott jelenetek. Ahogy már sokszor mondtam, igyekszek minden hírt elolvasni, és reagálni rájuk. A rajongók mindig nagyon fontosak voltak nekem, és természetesen ez a Rémálom az Elm utcában esetén is így van. Nem akarom elárulni, hogy pontosan miket vettünk fel újra, legyen elég annyi, hogy meghallgattuk a kéréseiket. Majd miután megnézték a filmet, megbeszélhetjük, hogy melyek voltak az újra felvett részek. El kell mondanom, hogy semmi nem fogható ahhoz a látványhoz, ahogy Jackie Freddyt játssza, nagyon keményen dolgozik, hogy tökéletesen formálja meg a karaktert.

A fent említett két film tervezett amerikai bemutatója:
  • Rémálom az Elm utcában (A Nightmare On Elm Street) 2010. április 30.
  • Péntek 13 2. (Friday the 13th: Part 2) 2010. augusztus 10.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból