2009. december 22., kedd

Peter Jackson Mortal Engines adaptációt tervez?

Amennyiben hihetünk a híreknek, Peter Jackson máris új filmjén dolgozik, ami egy újabb fantasy regény adaptációja lesz. Philip Reeve könyvsorozata öt részből áll, az előbb említett film minden bizonnyal az elsőt fogja feldolgozni. A könyvek története egy poszt-apokaliptikus világba kalauzol el minket, ahol mozgó városok vannak, és az emberek nomád életkörülmények között tengetik napjaikat. Ám egy napon, mikor minden tartalékot elfogyasztottak, egymásnak esnek.

Az első regény megnyerte a Smarties díjat, és jelölést kapott a Whitbread díjra is.

A történet fő szála egy 15 éves árvára épít, kinek neve Tom Natsworthy, és a mozgó Londonban éli mindennapjait, majd találkozik egy Hester Shaw nevű leányzóval, aki szerit meg kellene állítani a városok mozgását.

Jackson szóvivőjét a The Dominion Post kereste fel ezzel kapcsolatban, aki a következőket mondta: „Ezzel kapcsolatban Peternek kell nyilatkozni.” Azonban Mr. Jakcsont érdekes módon senkinek nem sikerül mostanság elérnie. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mi sül ki a dologból. Amint lesz bővebb információ, azonnal jelezzük felétek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból