2009. december 1., kedd

Richard LaGravenese gyönyörűségei


A Warner Bros. megvette a Beautiful Creatures (Gyönyörű teremtmények) című regény megfilmesítési jogait a Kami Garcia-Margaret Stohl íróduótól, és Richard LaGravenese-ét kérték fel a forgatókönyv megírására és a film megrendezésére.

A történet középpontjában a gimnáziumi tanuló Ethan Wate áll, akit elbűvöl a 16 éves Lena Duchannes, aki nemrégiben költözött családjával a kis Dél-Karolinai városba. Kettejüknek kell megküzdenie az átokkal, mely generációk óta sújtja a lány családját.

LaGravenese a következőket mondta a filmmel kapcsolatban:

„Imádom a természetfeletti történeteket, amiknek jól megtervezett mitológiai hátterük van, és nagyon tetszik, hogy ez a könyv alapjaiban véve egy klasszikus szerelem első látásra sztori, egy kis természetfeletti ízzel megfűszerezve. Az első alkalommal, mikor a főszereplők kimondják, hogy barát és barátnő, hirtelen hallani kezdik egymás gondolatait, telepatikus úton. Az első csók azután csattan el köztük, hogy a fiú megmenti a lány életét, az első randijuk pedig annak a nagy kalandnak a része, mely során szembekerülnek az átokkal, ami a lány családját sújtja.”

A forgatás kezdésének dátuma még nem ismert.

Véleményem:
Engem már ezzel a rövid leírással megvettek kilóra, úgyhogy már alig várom a filmet!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból