2010. január 8., péntek

Bővül a Knockout stábja

A több harcművészeti ágban is jeleskedő Gina Carano mellé néhány nehézsúlyú színész csatlakozott első filmjében, a Knockoutban (Kiütés). A The Playlist tájékoztatott a hírről, hogy Michael Fassbender, Michael Douglas, Ewan McGregor és Dennis Quaid is jelen lesznek a filmben.

A történetéről is napvilágot látott néhány új infó. Az eredeti elképzelés szerint a film egy lányról (Gina Carano) szólt volna, aki a város rosszhírű negyedében él, és harci képességeit a jó ügy szolgálatában használja fel. A történet mostanra kicsit átalakult, és inkább a thriller irányát célozták meg:

„Knockout jelen állása szerint inkább egy bosszú-akció- kém-thriller lesz. A film nem egy nő egy személyes hadjáratát mutatja be, hogy hogyan bánik el egyedül a rosszfiúkkal, hanem Mallory Cane (Gina Carano), egy különleges katona történetét meséli majd el, akit a saját csapatának egyik tagja árul el, és ennek következtében rosszra fordulnak az egyik meló dolgai, valaki gyilkosság áldozata lesz.”

Azt már tudjuk, hogy Douglas egy kormányzati hivatalnok, Fassbender a csapat egyik tagját, McGregor pedig egy edzőterem tulajdonosát formálja meg, ahol gyakran megfordul Carano karaktere.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból