2010. január 8., péntek

Dakota Fanning a The Runawaysről

A januári V Magazin 14-én kerül az amerikai boltok polcaira, címlapján Dakota Fanninggel, akivel természetesen egy interjú is olvasható lesz majd a lapban, melynek egyes részeibe már most bepillantást nyerhetünk.

Dakota beszélt a testhez álló ruhákról, melyekben a fotózáson is szerepelt: "végre elértem ahhoz a ponthoz, hogy belenőttem ezekbe a ruhákba, így már hordhatom őket."

Természetesen beszélt a hamarosan mozikba kerülő The Runawaysről is, melyben egy szexi, vad rockercsajt alakít: "Nagyon élveztem ezt a munkát, mert valós történet alapján készült, nem csak valami kitalált sztori egy tizenöt éves elvaduló csajról. Ez egy igaz történet arról, hogyan lesz egy jól nevelt lányból dögös rock 'n roll hercegnő."

A filmben láthatunk majd egy csókot is közte, és a Joan Jettet alakító Kristen Stewart között. Erről a következőket mondta: "Nagyon szenvedélyes volt, olyan közel álltak egymáshoz, amennyire két ember között ez lehetséges."

A drogokról, különösen a kokainról, melyet a filmben fogyasztanak, a következő kulisszatitkot osztotta meg velünk: "Valójában B vitamint használtunk. Amennyit Kristennel bevettünk, tuti, hogy jól megnő majd tőle a hajunk."

Ha 14-e után érkeznek scannek a magazinból, természetesen megosztjuk Veletek, a teljes hosszúságú interjúval egyetemben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból