2010. január 17., vasárnap

Golden Globe 2010- A legjobb férfi mellékszereplők

Jöjjön a legutolsó kategória, a legjobb mellékszereplő uraké. Tavaly Heath Ledger kapott posztumusz díjat Joker megformálásáért az A sötét lovag című filmben.


Christoph Waltz: Az 54 éves osztrák színésznek ez az első jelölése, melyet Quentin Tarantinónak és a Becstelen Brigantyknak köszönhet, melyben zseniálisan jelenítette meg Hans Landa karakterét. Elég erős a felhozatal a kategóriában, de még így is az egyik esélyesnek tekinthető.









Christopher Plummer: A 80 éves színészóriásnak az idei a második jelölése, melyet a The Last Stationben nyújtott alakításával érdemelt ki, amiért szereplőtársa, Helen Mirren is megkapta a jelölését a dráma kategóriában.









Matt Damon: Matt az idei év egyik duplázója, hiszen a vígjáték kategóriában is ott lesz. Ebbe az ötösbe az Invictusban nyújtott alakításával került be, és talán ő tűnik a legnagyobb esélyesnek.










Stanley Tucci: Mr. Tucci eddigi Golden Globe mérlege igen impozáns: két jelölés-két győzelem! Nagy kérdés, hogy sikerül-e tovább javítania remek statisztikáját. Idén a Komfortos Mennyországban nyújtott alakításért van itt, melyből egyedül ő kapott jelölést a színészek közül.









Woody Harrelson: A 49 éves színésznek ez a második jelölése, az elsőt még 1997-ben kapta a Larry Flynt, a provokátorért. Ezúttal a The Messenger révén van itt, azonban ebben az erős mezőnyben nem lesz könnyű győznie.











  • függő tippje: Christoph Waltz
  • Luke tippje: Matt Damon
  • függő kis kedvence: Christoph Waltz
  • Luke kis kedvence: Christoph Waltz
  • függő nagy hiányzója: nincs
  • Luke nagy hiányzója: nincs
A tippünk az a valaki, aki a várakozások alapján a legesélyesebb lehet a díjra, a kis kedvenc az a valaki, akinek a legszívesebben adnánk a díjat, a nagy hiányzó pedig az, akinek szerintünk helye lenne a kategóriában, de valamiért nem fért be.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból