2010. január 17., vasárnap

Golden Globe 2010- A legjobb női mellékszereplők

Elérkeztünk a két utolsó színészkategóriákhoz, a legjobb mellékszereplőkhöz. Első körben ezúttal is a hölgyek jönnek természetesen. Tavaly hasonlóan erős volt a mezőny, akkor Kate Winslet nyert az A felolvasóban nyújtott alakításáért.

Anna Kendrick: A bájos 25 éves színésznőnek ez az első jelölése, melyet az Egek urának köszönhet. Bár jó nevű riválisokkal van körülvéve, így is a kategória egyik esélyesének tekinthető a Twilight Jessicája.










Julianne Moore: Az idén 50 éves színésznőnek ez az ötödik jelölése, eddig egyet sikerült díjra váltania: 1994-ben a Short Cutsbeli szereplőtársaival közösen kapták meg az Arany Glóbuszt. Ezúttal az A Single Man révén van itt, melyben Colin Firth oldalán játszik, aki szintén a jelöltek között van, a dráma kategóriában.








Mo'Nique: A színésznő már több kisebb díjat, és kritikusi elismerést is besöpört a Preciousben nyújtott alakításáért, és egyértelműen ő itt is a kategória egyik nagy esélyese. Az idei az első jelölése.










Penélope Cruz: A spanyol szépségnek ez a harmadik jelölése, a díjat megnyernie viszont még eddig nem sikerült. Ezúttal a Kilenc című musical révén van itt, amiből idén majdhogynem minden kategóriába jutott egy jelölt, így könnyen lehet, hogy valamelyikük megkapja a díjat is, a nagy kérdés az, hogy Penélope lesz-e az.








Vera Farmiga: Ha az előbb említettem, hogy a Kilenc szereplőit szépen megszórták jelölésekkel, ugyanez elmondható az Egek ura színészeire is, hiszen csak ebbe a kategóriába kettő jutott belőlük, bár valószínűleg Vera pályázik kisebb eséllyel a díj megszerzésére, de majd meglátjuk.









  • függő tippje: Penélope Cruz
  • Luke tippje: Anna Kendrick
  • függő kis kedvence: Penélope Cruz
  • Luke kis kedvence: Julianne Moore
  • függő nagy hiányzója: nincs
  • Luke nagy hiányzója: nincs
A tippünk az a valaki, aki a várakozások alapján a legesélyesebb lehet a díjra, a kis kedvenc az a valaki, akinek a legszívesebben adnánk a díjat, a nagy hiányzó pedig az, akinek szerintünk helye lenne a kategóriában, de valamiért nem fért be.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból