2010. január 28., csütörtök

Kevin Feige a készülő Marvel filmekről

A Marvel elnöke, Kevin Feige az SFX Magazinnak számolt be készülő szuperhős filmjeik jelenlegi helyzetéről. A Vasember 2-ről (Iron Man 2) és a Thorról a következőket mondta:
Lesz néhány új karakter a Vasember 2-ben, de nem fogjuk elkövetni azt a folytatásfilmeknél gyakori hibát, hogy túl sok új szereplőt hozunk be a képbe. Ez továbbra is Tony Stark története. Ugyanez igaz a Thorra is, az meg az ő története lesz, illetve részben Nick Fury-é is, illetve a S.H.I.E.L.D nevű szervezeté.

Kevin a The Avengersről is megosztott velünk néhány érdekességet:
Az egyetlen félelmem ezzel kapcsolatban, hogy ha elindítunk egy új franchise-t… akármelyik karakter is áll a középpontjában… meg kell, hogy álljon a saját lábán. Szóval a 2012-ben érkező film nem csak egy csapat szuperképességekkel rendelkező fickó története lesz. Hanem három emberé… ha Hulkot is beleszámítjuk, akkor négyé, Nick Fury-vel együtt pedig öté, de ők addig még más filmekben is feltűnnek majd külön-külön.

A Hihetetlen Hulkkal (The Incredible Hulk) kapcsolatban annyit mondott, hogy van esély egy esetleges folytatásfilmre, de egyelőre nem ez az elsődleges tervük:
Lehetséges, hogy az Avengers film után lesz belőle valami… szerintem van rá esély. Az mindenképpen egy fontos szempontunk, hogy ha lehetséges ugyanaz a színész játssza el az adott karaktert minden filmben.

A Vasember 2 április 29-én, a Thor 2011. május 6-án, a The First Avenger: Captain America (Az első bosszúálló: Amerika Kapitány) 2011. július 7-én, a The Avengers pedig 2012. május 4-én kerülhet a mozik vásznaira előreláthatólag.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Steve Rogers = Amerika Kapitány. A Thor aligha lesz az ő története. :)

függő írta...

Thx, hogy szóltál, kis fordítási malőr volt :)
Javítva!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból