2010. január 8., péntek

Megérkeztek Őnagysága első képei

Danny McBride volt már nálunk a hét sztárja is, és akkor már érintőlegesen szót ejtettünk róla, hogy a David Gordon Green rendezésében készülő Your Highness (Őnagysága) című filmben is fog szerepelni Natalie Portman, Zooey Deschanel, és James Franco mellett.

A történelem során gyakran hallhattunk hős lovagokról, akik a gyönyörű hölgy megmentése érdekében sárkányokkal is képeset voltak megküzdeni, és szembeszálltak a gonosszal. De köztük is voltak kivételek, akik jobb szerették a nyugodt, sárkány és gonosztól mentes életet. James Franco és Danny McBride két herceg szerepében tűnik fel, akiknek bizony az lesz a dolguk, hogy megküzdjenek a gonosszal földjük megmentéséért, és ráadásképpen még a trónörökös menyasszonyát is meg kell menteniük.

Thadeus (Danny McBride) élete azzal telt, hogy tökéletes bátyja, Fabious (James Franco) ténykedését figyelte, de egy idő után betelt nála a pohár, és úgy döntött, hogy életét a varázslásnak, és a könnyűvérű szüzek megdöntögetésének szenteli. De mikor Fabious menyasszonyát, Belladonnát (Zooey Deschanel) elrabolja a gonosz varázsló, Leezar (Justin Teroux), a király ultimátumot ad link fiának: vagy segít a hölgy felkutatásában, vagy elveszíti fejét. A fivérekhez útjuk során csatlakozik egy ravasz harcos, Isabel (Natalie Portman), így hárman veszik fel a harcot a veszedelmes teremtményekkel és áruló lovagokkal szemben. Amennyiben Thadeus megtalálja magában a hőst, segíthet bátyjának megakadályozni földjük megsemmisítését, viszont ha továbbra is gyáva marad, páholyból nézheti végig, az új sötét kort, ami beköszönt birodalmukra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból