2010. január 22., péntek

Rob, Sean és az elefántok

Egyes hírek szerint Robert Pattinson és Sean Penn játszhatják majd a Fox 2000 új filmjének, a Water for Elephantsnek (Víz az elefántoknak) a főszerepeit. A film Sara Gruen azonos című regénye alapján készül majd.

Reese Witherspoon már korábban leszerződött a projekthez, melynek forgatókönyvét a P.S. I Love You-t is jegyző Richard LaGrevenese írta, a rendező pedig a Legenda vagyok direktora, Francis Lawrence lesz.

A történet egy 90 éves hajdani cirkuszi állatorvosról, Jacobról szól, aki az öregek otthonában visszaemlékezik rá, hogyan hagyta ott a főiskolát, hogy a cirkusszal tarthasson. Miközben úton volt a Benzini testvérek cirkuszával, beleszeretett az állatidomár feleségébe.

Arról még nincs információnk, hogy ki melyik szerepet játszaná, de minden bizonnyal Reese lesz az említett hölgy, míg Rob valószínűleg Jacobot alakítaná, további zavarokat okozva ezzel a Twilighterek Team Edward vs. Team Jacob küzdelmeibe.

A történet nagy része flashbackekből fog állni, így lehetséges, hogy Sean Penn az idős Jacobot alakítja majd, de az is lehet, hogy ő lesz az idomár.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból