2010. január 22., péntek

Martin Scorsese találmánya

Könnyen elképzelhető, hogy Martin Scorsese viheti vászonra Brian Selznick bestseller gyerekregénye, a The Invention of Hugo Cabret (Hugo Cabret találmánya) történetét, amely Párizsban játszódik, az 1930-as években. Amennyiben Scorsese mester aláír a projekthez, A tégla (The Departed) után ismét együtt dolgozhat Graham King producerrel, valamint ez lehet az első olyan filmje, amiben egy gyerek áll a középpontban.
A könyv egy 12 éves fiú, Hugo Cabret történetét meséli el, aki egy vasútállomáson éli mindennapjait, és néhai apja után ő próbálja megfejteni egy rejtélyes, törött robot titkát.
A forgatókönyvet az Aviátor írója, John Logan írta. A forgatás pedig június 1-jén veszi kezdetét Londonban.

Véleményem: nekem Scorsese eleve a nagy kedvenc rendezőim közé sorolható, imádtam, mikor megkapta az Oscar-díjat A tégla című filmjéért. Az Aviátor szintén kedvenc a Nagymenőkkel egyetemben. Meg hát ott van még az a tény, hogy az HBO-nak ő készíti az idén bemutatandó Boardwalk Empire című sorozatot, aminek ezen alkalommal a tovább mögé rejtem előzetesét, hogy mindenki megszemlélhesse, hogy fogják visszahozni nekünk az 1920-as éveket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból