2010. január 22., péntek

Samuel L. Jackson és Josh Duhamel esete az ördöggel

A Lation Review tájékoztatása szerint Samuel L. Jackson és Josh Duhamel (Transformers 1-2) is leszerződött a készülőben lévő Sympathy for the Devil (Együttérzés az ördöggel) című filmhez.
A filmet Boaz Yakin rendezi, aki szállította nekünk az Emlékezz a titánokra! (Remember the Titans) című alkotást, és amint sikerül megtalálni a majdani DVD forgalmazót, a forgatás is kezdetét veheti, ugyanis jelenleg még nem áll rendelkezésre elegendő összeg a munkálatokhoz.

A történetről röviden: Harlan Stark (Josh Duhamel) egy Isten háta mögötti Louisianai város rendőre, akinek egy nap sikerül megakadályoznia egy karizmatikus pap ellen irányuló merényletkísérletet.  Az ügy azonban hamarosan a menny és a pokol, az ördögök és az angyalok földi háborújává növi ki magát. Harlan és hű társa, Jesse (Samuel L. Jackson) két tűz közé kerül, és rá kell jönniük, hogy a jók épp olyan kegyetlenek, mint a rosszak. Harlannak minden bátorságát össze kell szednie, hogy véget vessen a szörnyűségeknek, ráadásul ő maga is kezd átalakulni. Az Emlékezz a titánokra! rendezőjének új filmje az Angyalszív, a Ponyvaregény és az Ómen különleges keveréke lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból