2010. január 24., vasárnap

Tesó-tusa

Tesó-tusa (Step Brothers)


Brennan Huff (Will Ferrell) 39 éves, de még mindig anyjával él, és munkanélküli. Dale Doback (John C. Reilly) is ugyanezt teszi, azzal a különbséggel, hogy ő már 40, és az apja nyakán lóg. A szülők egy konferencián találkoznak, ahol egymásba szeretnek, majd hamarosan összeházasodnak, így a két nagy gyerekből féltestvérek lesznek. Eleinte nehezen jönnek ki egymással, azonban, mikor megérkezik Brennan nagyképű öccse, Derek (Adam Scott), akit Dale kilök a fa tetején lévő viskójukból, rövidesen megkedvelik egymást, és kiderül, hogy több közös van bennük, mint hitték. Egyszer azonban mindenkinek fel kell nőnie. Vagy mégsem?
Egy igazi nehézsúlyú, R-besorolású vígjátékkal van dolgunk, melyben egymást váltják a jobbnál jobb (és néhány esetben keményebbnél keményebb) poénok. Will és John nagyon jól hozzák a karakterüket, és szerintem nem tévedek nagyot azzal a feltételezéssel, hogy a valóságban is kicsit ilyen nagyra nőtt gyerekek. Mary Steenburgen és Richard Jenkins is jól alakítják a szülőket, és mindenképp meg kell még említeni Adam Scottot Will beképzelt öccsének szerepében. A szinkron is nagyon jó lett, jól átjönnek a poénok, és remek beszólásokat hallhatunk, elsősorban a két főszereplő hangját kölcsönző Kerekes Józseftől és Háda Jánostól. Egy erős 8/10-et adok a filmre, párszor még biztos újranézem majd.
Trailer:

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hol van ez egy jó vígjátékhoz??? erős túlzás az a 8as osztályzás :)

függő írta...

Lukenak kedvenc az egyik főszereplő, nálam sem ér ennyit.

Luke írta...

Hát, én speciel végigröhögtem, nekem nagyon tetszett. Tény, hogy Will Ferrell nagy kedvencem, meg John C. Reillyvel együtt pláne nagyon jók, ezt bizonyították a Taplógázban is, legalábbis nálam.:) Nyilván nem mindenkinél ér ez 8-ast, meg helyenként elég bunkó humorú film, de nekem tetszett.:)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból