2010. január 8., péntek

Tobey Maguire a Pókember 4 helyzetéről

Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, hogy csúsznak a Pókember 4 munkálatai, és így nem sikerül elkészülni a tervezett 2011. május 5-i bemutatóra, és így a film helyén a Thor debütálhat majd. A The Los Angeles Timeshoz tartozó The Envelope weboldal úgy döntött, első kézből szereznek információkat, így magát a címszereplőt, Tobey Maguire-t keresték fel, aki a következőket mondta:

"Mint minden, ez is egy hosszú folyamat, melynek épp a közepénél járunk. Sok nagyszerű anyag áll rendelkezésünkre a sztorit, és a forgatókönyvet illetően. Ezeket próbáljuk most összerendezni, hogy hozzákezdhessünk, amilyen gyorsan csak lehet. Természetesen egy ilyen film esetében ez a procedúra sokkal hosszadalmasabb, mint mondjuk egy drámánál, vagy valami még egyszerűbbnél."

A csúszást azzal magyarázták, hogy a stúdió arra vár, hogy Alvin Sargent új forgatókönyvet készítsen, ugyanis az előzővel nem voltak maradéktalanul elégedettek. A The Associated Press felkereste a Marvel egyik szóvivőjét, aki nem kívánt reagálni a hírre, ami szerintem azt jelenti, hogy tényleg ez lehet a helyzet.

Olyan hírek is felmerültek, hogy a stúdió még nem mondott le véglegesen a tervezett május 5-i bemutatóról, de ha az nem is jön össze, még 2011-ben mindenképp bemutatják a filmet. Tobey Maguire a következőket fűzte még hozzá a készülő filmhez:

"Nem csak nekem vannak ötleteim a karakterrel kapcsolatban, hanem mások is álltak már elő remek gondolatokkal. Minden most történik. Már majdnem teljesen összeálltak a dolgok. Nagyon izgatott vagyok! Nagyon érdekesnek találom a karakter jellemfejlődését, figyelembe véve, hogy eddig miken ment keresztül, és még mindig folyamatban van ennek a fejlődésnek a pontos kialakítása."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból