2010. február 6., szombat

2012-ben jön a Battleship

A tervezett 2011. augusztus 5. helyett csak 2012. május 25-én kerül mozikba a roppant látványosnak ígérkező Battleship című film, melyben nagy tengeri ütközeteket láthatunk. A film a népszerű torpedó nevű társasjáték alapján készül.

A rendezői székben Peter Berg (Hancock, A királyság) foglal helyet, a produceri teendőket pedig Scott Stuber (Farkasember, Páros mellékhatás), Sarah Aubrey (Hancock), valamint a Hasbro részéről Brian Goldner és Bennet Schneir végzik.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok jó téma van az oldalon. Pl. ez is, este a haverokkal biztos ki tudjuk tárgyalni, ejha 2012-ben jön a Torpedó...vagy mint egy korábbi, a stúdió szerezte be valamelyik film forgalmazását. Minden filmrajongó erről fog beszélni:D:D Anyám, ez az oldal, csomó értelmetlen info.

Luke írta...

Ki mondta, hogy erről beszélgessetek este a haverokkal? Attól mert nem mostanában lesz, még nem értelmetlen infó, meg addig még úgyis fogunk írni róla, csak mivel eddig úgy volt, hogy már jövőre jön a film, így már ez is egy új információ, hogy mégsem. De, ha szerinted csak értelmetlen infók vannak az oldalon, akkor értelmetlen idejárnod.

függő írta...

Most ezt minden Kedves "Névtelen" olvasónknak le kell írni?
Ha nem érdekel egy hír: NEM OLVASOD EL!!!
Egyébként örülök, hogy mindenki csak magára gondol, ez valahogy vall az egész mai világra. :)

Névtelen írta...

Imádom a Névtelen embereket! Nevem senki :D

Úgy őszintén! Mi az értelmetlen ebben a cikkben! Engem konkrétan érdekel és egyben bánt, hogy a korábbi infókhoz képest késik majd 1 évet ez a film! Miért érdekel? Mert már kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni belőle!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból