2010. február 1., hétfő

Ginnifer Goodwin kölcsöne

Ginnifer Goodwin lesz a főszereplője a Something Borrowed (Valami kölcsönkapott) című filmnek, mely a 2S Films égisze alatt készül el. A cím ironikusan egy esküvői babonára utal, mely szerint a menyasszonynak a nagy napon valami kölcsönkért holmit is kell viselnie.
Ginnifer egy ügyvédnőt alakít majd, aki beleszeret legjobb barátnője vőlegényébe.

A film Emily Giffin azonos című regénye alapján készül Luke Greenfield (Szüzet szüntess) rendező vezényletével, Jennie Urman (Rúzs és New York) forgatókönyve alapján.
A forgatás tavasszal kezdődik.

8 megjegyzés:

Botond írta...

Egyes mozis honlapokkal az a gond, hogy kevés hírt tesznek ki, ti meg túl sokat,az első három oldalt néztem át, ezek közül kb negyede érdekelt. Ha inkább maradnátok azoknál, amik tényleg érdekesek is. Plussz sok a félrefordítás, volt néhány aminél mosolyogtam is:) Ritkán nézek fel az oldalra, de egy megmaradt bennem, mikor Vin Diesel beszélt a Halálos iramról és ti szexi helyeket írtatok:D Hát az egyenesen röhej volt, tanuljatok meg ne szó szerint fordítani. Egyébként nagy látogató leszek, ha át tudtok állni olyan hírinvázióra, amik érdekesek is lesznek.
A kritikáknak nevezett valamik meg nem kritikák.

Luke írta...

Maga Diesel nevezte szexinek a forgatási helyszíneket, és szerintem ebben nincs is semmi hülyeség, mert pl. Ibiza vagy Hawaii tényleg olyan. Egyébként meg nem szó szerint fordítok, hidd el, hogy nem ma kezdtem az angolt, meg a fordítást sem. Nem mondom, hogy nem hibázok időnként, de nem szó szerint fordítok.

A hírek közül mindenkit mások érdekelnek, engem például ez is. Nem mindenki csak a Green Lanternről, a Pókemberről, meg az ilyen nagy dobásokról akar olvasni, mert sokakat érdekelnek a független filmek is.

A kritikákról meg annyit, hogy ahány ember, annyiféleképpen lát egy filmet, mi így látjuk őket, más meg máshogy, nem azért írjuk őket, hogy mindenkinek ez legyen a szentírás, és ugyanígy értékelje az adott filmet.

kismackó írta...

Figyelem itt az embereket, én is egy angol tudással rendelkező vagyok. De miért csak akkor ír valaki, ha fikázni akar? Érdekes...

függő írta...

Oké, ez így szép, jó, de az előttem szólónak kicsit igaza van, nem gondolod? Köszi a mellénk állást!

Valamint, hogy csináljunk „szerinted érdekes” hírekből inváziót, ha nincsenek? Gyártsunk híreket? Annyi „érdekes” hír egész Hollywoodban nincs, mit, amennyit Te szeretnél. Én is jártam abban a csizmában, mikor még nem volt a blogunk, hogy kerestem a híreket és nem voltak, na, most itt ezért hozunk le ennyi hírt, hogy ne legyen hiány, az meg hogy Téged nem érdekel, egy dolog. Attól még mást érdekelhet.

Kritikaírásról annyit: írtál már kritikát? Ha még nem, akkor nézz meg egy filmet és próbálkozz meg vele. Ugyanis, ha feltűnt a dolog, alig 3 hónapja él az oldal aktívan, és senki nem úgy kezdi a dolgokat, hogy egyből mindent tud, gondolom Te sem úgy születtél, hogy folyékonyan beszéltél, esetleg angolul is tudtál.

Névtelen írta...

Lassan az oldal védelmezőjének állok! :D
Kismackónak abszolút igaza van! Komolyan 2-nél több jó szót nem hallottam az oldallal kapcsolatban, pedig eszméletlen jó! Pont az a jó benne, hogy szinte minden filmmel kapcsolatban fel kerülnek a hírek, így nem kell 120 oldalt végig néznem, hogy minden számomra érdekes hírre rátaláljak! Pont elég ez az egy!

Ha nem érdekel egy cikk akkor nem olvasom el, azt pedig végkép nem hiszem, hogy Botondnak az a 3 oldalletöltés olyan megerőltető lenne, ha pedig a scrollozás a gond akkor van egy nagyon jó billentyű! Page Down a neve :)

Botond ajánlom használd egészséggel! Ja és engem pont, hogy érdekelt ez a cikk!

Kedves szerkesztők! További jó munkát :)

Hagy legyek már g..i :) A Pókemberes cikkeket hanyagoljátok már, mert nem a kedvencem! Na jó csak poén volt, bár számomra tényleg 5 évente egyszer nézős :)

No szóval a lényeg: Csak így tovább!!!

Na hali!

Luke írta...

Köszi szépen!:) Nem arról van szó egyébként, hogy a dicséretekért csináljuk, vagy ilyesmi (de persze jól esnek:D).

A Pókember nekem sincs a kedvencek között, de sokakat érdekelnek a vele kapcsolatos hírek, így természetes, hogy kikerülnek. De én inkább az indie-k híve vagyok.:D

függő írta...

Pókember nálam nem rossz, de már tényleg uncsi volt ez a nagy hercehurca. Másik a Hobbit, azt be is fejeztük, csak akkor írunk róla, ha értelmes hír érkezik.

Luke írta...

Igen. De, ha már Hobbit:
- Mennyi 8 hobbit?
- Egy hobbájt.:D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból