2010. február 2., kedd

Matt Stone romantikus regényei (frissítve)

A Fox 2000 megvette Matt Stone The Romance Writer (A romantikus regényíró) című forgatókönyvét. A vicces történet egy férfiről szól, aki titokban romantikus regényeket ír, női álnéven, és ezek révén igencsak sikeressé válik. A gondok azonban akkor kezdődnek, mikor beleszeret egy hölgybe, aki, mint kiderül, éppen az új kiadójánál dolgozik.

Szerk: Mint kiderült tévedtem, és nem a South Parkos Matt Stone-ról van szó, hanem a Kegyetlen bánásmód című film forgatókönyvírójáról. Elnézést kérek a tévedésért, mentségemre szóljon, hogy a külföldi oldalon, ahonnan a hír származik, a South Parkos Matt Stone-ról volt egy kép, ezért gondoltam azt, hogy róla van szó.

6 megjegyzés:

pffpff írta...

Olvastam ma itt egy kommentet, ami azt mondta, hogy az angol tudást meg kéne acélozni. És igen. Matt Stone neve valóban a South Parkból lehet ismerős, de nem ő írta a forgatókönyvet, hanem az a Matt Stone, aki a Kegyetlen bánásmódot is írta.
Tényleg ész nélkül irkáltok össze-vissza.

Luke írta...

Tényleg nem róla van szó, sajnálom. De nem az angoltudásommal van a baj, ugyanis a Movieweb.comon is a South Parkos Matt Stone-ról volt egy kép a cikk mellett, ezért hittem azt, hogy róla van szó. Sajnálom, ennyire naiv vagyok, hogy hittem nekik.

függő írta...

1. a forrás weboldal hibázott, de nem csak a movieweb hanem máshol is így szerepel, szóval "odafent" kéne b**ztatni és nekik irkálni, hogy hogy mertek tévedni.
2. Luke is emberből van.
3. nincs hol utánanézni, mivel sehol nem szerepel még a film.

de köszönjük, hogy szóltál:)

kismackó írta...

Én meg erre annyit tudok mondani, hogy akinek nem tetszik, az minek jár fel ide? Vagy, lehet csinálni jobbat, és majd meglátjuk, hogy ott mennyi lesz a hiba

Névtelen írta...

Kibúvó akad mindig, jópofa. És csak egy forrásod van? Nem kellene több forrásból tájékozódni. Ezt így hogy lehet csinálni?

kismackó:: jobbat, áttekinthetőbbet könnyen lehet csinálni. De szerencsére nekem vannak haverjaim, van barátnőm, így ezzel nem foglalkozom, de más csinál ilyet, így azt nézem (nem, nem ez az az oldal). A viszontlátás...

Luke írta...

Mikor mondtam, hogy csak egy forrásból tájékozódunk? Ezt éppenséggel a Movieweb.comon találtam, ami egy elég hiteles forrás, de mint látod ők is tévednek időnként.

Szívből gratulálok, hogy ilyen élénk a társadalmi életed, de ezek szerint annyira mégsem, hogy miután javítottam a hibát, és elnézést is kértem, még mindig ide járkálsz írogatni, ehelyett lehetnél inkább a haverokkal, vagy a barátnőddel.

Mint írtad, van másik blog, ahol nem hibáznak, szebb, jobb, áttekinthetőbb, olvasgasd hát azokat, nem sértődünk meg, hidd el.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból