2010. február 23., kedd

Ősszel kezdődik a Richard Pryor film forgatása

A The Los Angeles Times a napokban kereste fel Marlon Wayanst, aki a Richard Pryor: Is It Something I Said? című életrajzi filmben formálhatja meg majd a legendás komikust. Korábban Eddie Murphy-nek szánták a szerepet, de ő októberben kikerült a képből. Íme, egy részlet Marlon interjújából:
Olyan volt nekem ez a felkérés, mintha arra kértek volna, hogy másszam meg a Kilimandzsárót. Még soha az életben nem voltam ennyire izgatott egy szerep miatt. Szeretnék drámákban szerepelni, szeretnék producerkedni, szeretnék írni, és szeretném bebizonyítani, hogy képes vagyok eljátszani egy ilyen szerepet.

Mark Gordon producer pedig a következőket fűzte hozzá:
Nyilvánvalóan több kritériumnak meg kell felelned ahhoz, hogy eljátszhasd Richard Pryor szerepét. Természetesen viccesnek kell lenned, de mivel egy nagyon sokszínű karakterről van szó, nagyon komoly színészi munkát igényel, hogy az ember meg tudjon felelni a drámai jelenetekben is. Voltak megbeszéléseink Eddie Murphy-vel… Eddie nagyon nagy sztár, és semmi kétség, hogy remek Richard Pryor lett volna, de ő Eddie Murphy-ként él az emberekben. Marlon Wayans remek színész, és nagyszerű Richard Pryor lesz, csak neki kevesebb bőröndje van.
A forgatás ősszel kezdődik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból