2010. március 5., péntek

Oscar 2010- A legjobb férfi mellékszereplők

Ma az urak mellékszereplő kategóriája következik, melyet tavaly Heath Ledger nyert meg A sötét lovagban nyújtott alakításáért.
Christoph Waltz: A Golden Globe és az SAG megnyerése után egyértelműen a Becstelen Brigantyk Hans Landája számít itt is a legnagyobb esélyesnek. Az idei az első jelölése.









Christopher Plummer: A 80 éves színésznek is ez az első jelölése, melyet a The Last Stationben nyújtott alakításával érdemelt ki, melyből Helen Mirren is ott van a női főszereplő kategóriában.









Matt Damon: A kategória legfiatalabb résztvevőjének ez már a 3. jelölése a Good Will Hunting után (mellékszereplő és forgatókönyv), melynek szkriptjéért meg is kapta a szobrocskát Ben Affleckkel együtt. Ezúttal az Invictusban nyújtott alakításáért van itt.








Stanley Tucci: Az 50 éves színész szintén először van itt, a Komfortos Mennyországban nyújtott alakításáért, melyet egyedül ő képvisel a gálán. Győzelme azonban így is óriási meglepetés lenne.









Woody Harrelson: Hősünknek az idei a második jelölése az 1997-es Larry Flynt, a provokátor után. Ezúttal egy háborús film, a The Messenger révén van itt.









függő tippje: Christoph Waltz
Luke tippje: Christoph Waltz
függő kis kedvence: Christoph Waltz
Luke kis kedvence: Christoph Waltz
A tippünk az a valaki, aki a várakozások alapján a legesélyesebb lehet a díjra, a kis kedvenc az a valaki, akinek a legszívesebben adnánk a díjat, a nagy hiányzó pedig az, akinek szerintünk helye lenne a kategóriában, de valamiért nem fért be.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból