2010. március 18., csütörtök

Részletek a The Last Witch Hunterből

Részletek a The Last Witch HunterbőlMég csak tegnapelőtt érkezett a hír, hogy a Summit fogja forgalmazni a filmet, az IESB.net jóvoltából most már a történetről is megtudhatunk pár dolgot. Figyelem, erősen spoileres sorok következnek! Természetesen a tovább mögött!
Minden több száz évvel ezelőtt kezdődött, de a film elején napjaink Manhattanjét látjuk, egy buszon ülve. Egy rongyos ruhát viselő öregasszony a buszvezetőhöz lép, és kitépi egy hajszálát, amiből csomót köt. A többi utas nem tudja levenni a nőről a szemét. A sofőr hirtelen a szívéhez kap, majd összeesik. A busz átsodródik az utca túloldalára, és felrobban. A balesetet egyedül az öregasszony éli túl, akinek most már feketék a szemei.
Nem ez az egyedüli furcsa dolog, a város többi részéről is érkeznek hasonló esetekről szóló tudósítások. Egy férfit azonban ezek a hírek sem ijesztenek el, és belép egy elhagyatott házba, melynek falait moha és penész borítja. A férfira dühös kutyák ugatnak. A padlón pedig egy mély lyuk tátong. És ez még csak a kezdet…
Véleményem: ez így nekem elég lesz ahhoz, hogy minden gondolkodás nélkül beüljek a filmre, na meg egy jó trailer sem fog ártani.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból