2010. március 18., csütörtök

Új After Dark projekt készülődik

Új After Dark projekt készülődik

Az After Dark Horrorfest új szintre emelte a borzongatós filmeket, és most úgy tűnik, még tovább „terjeszkednek”, ugyanis szerződést kötöttek a Lionsgate-tel és a Syfy-jal, és ennek keretén belül hozták létre az After Dark Originals nevű projektet.

ADO fő célja természetesen az, hogy minőségi horrorfilmeket hozzanak össze, illetve ezek terjedését segítsék. Az első nyolc film, amely a projekt keretein belül kerül bemutatásra a következők: Husk, Fertile Ground, Scream of the Banshee, Prowl, The Task, Re-Kill, Seconds Apart és 51.

Az említett filmek mindegyike elkészült már, némelyeknél még kisebb utómunkálatok vannak hátra. Valamennyi alkotás az év harmadik negyedévében kerül bemutatásra, és már készülőben van a második ADO projekt is, az ehhez tartozó filmek forgatása július környékén fog megkezdődni.

Véleményem: egész szuper horrorok érkeztek ez idáig, és ha emelik a színvonalat az csak jót tehet a projektnek. Annyit még érdemes tudni, hogy ezek a filmek általában csak DVD-n mutatkoznak be hazánkban, legalábbis eddig ez volt a tapasztalat, így még akár moziba jutás is lehet pár szerencsésebbnek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból