2010. március 13., szombat

Visszatérnek Scoobyék

Visszatérnek ScoobyékA tavalyi Scooby Doo! - Az első rejtély (Scooby-Doo!:Mystery Begins) című filmből megismert csapat ismét nyomozni kezd a Scooby Doo! Curse of the Lake Monster (Scooby Doo! A tavi szörny átka) című filmben.

Az élőszereplős és komputer-animációs részeket is tartalmazó film szeptemberben debütál az amerikai Cartoon Network csatornáján, és 2011 elején jelenik meg DVD-n.
A filmben a rejtély Rt-s srácok Diána bácsikájának klubjában vállalnak nyári munkát, azonban a közeli tónál furcsa dolgok történnek, és egy békaszörny is elszabadul.
A rendezői székben ezúttal is Brian Levant foglal helyet, és az előző rész forgatókönyvét jegyző Altiere fivérek is visszatérnek, akárcsak a főszereplők: Robbie Amell (Fred), Kate Melton (Diána), Hayley Kiyoko (Vilma) és Nick Palatas (Bozont).
Scooby Doo egyébként tavaly ünnepelte 40. születésnapját, és népszerűsége a mai napig töretlen Magyarországon is, ami a remek szinkronszínészeknek (Scooby - Vass Gábor, Bozont- Fekete Zoltán, Fred- Markovics Tamás, Vilma- Madarász Éva, Diána- Hámori Eszter) is köszönhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból