2010. április 5., hétfő

Értékelés: Carriers

Carriers

Pár fiatal kocsikázik a végtelen hosszú országúton egy lopott Mercedesszel, akikről kiderül, hogy egy világméretű járvány túlélői. Szabályok szerint élik életüket, az első, hogy mindenáron kerülni kell a fertőzötteket. Második, hogy mindent fertőtleníteni kell a környezetükben, amihez hozzáérnek, valamint a harmadik és egyben utolsó, hogy a fertőzötteket messze el kell kerülni, mert már nem lehet rajtuk segíteni, szinte halottak.
Zombielandesek picit ezek a szabályok, csak az a baj, hogy nyomába sem ér az előbb említett filmnek. Alig találtam benne olyan pontot, amivel megfogtak volna, ilyen volt a főszereplő, Chris Pine, aki ugye a sztárrá válás kiskapujában áll, őt a Star Trekben szerethettük meg, mint jómagam is. A történetből abszolút semmi pozitívot nem tudok kihozni, lerágott csont, ugyanis kocsikáznak jobbra-balra a túlélésért, úti cél nélkül, ráadásul még érdekes rész is csak olykor akadt a filmben. Nekem hiányzott belőle a küzdelem, jó, nem arra gondolok, hogy legyen zombi-harc, de azért kicsit többet is kilehetett volna hozni belőle.
Ez nekem így DVD-n bőven elég volt. Thriller kategóriába sorolható be, de erős filmet nem kell várni, ugyanis az első fele még csak-csak rendben van, de a második felével, ami totál baromság, csak hazavágják a még élvezhető elejét. Szóval az izgalom hiánya és a fent említettek miatt 10/4-es élmény volt nekem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból