2010. április 21., szerda

Harmadszor is jönnek a rosszfiúk

Harmadszor is jönnek a rosszfiúk

15 évvel az első, és 7 évvel a második rész után végre elkészülhet a Bad Boys 3, legalábbis ez derül ki Martin Lawrence azon interjújából, melyet a minap adott az MTV-nek.

A színész elmondta, hogy Michael Bay rendezővel már beszélt a dologról, és ő is szívesen benne lenne a harmadik részben, és nemrégiben Will Smith-nek is megemlítette a dolgot, aki szintén nem mondott nemet, így most már csak Jerry Bruckheimer producerre várnak, hiszen tőle függ, hogy mikor indulhatnak be igazából a munkálatok.

Illetve, az valószínűsíthető, hogy ez az időpont csak jövőre lesz, hiszen Michael Bay jelenleg a Transformers harmadik részén dolgozik, de az mindenképp jó hír, hogy Peter Craig már írja a forgatókönyvet.

Véleményem: egy nagyon ütős harmadik rész igazán jó lenne, épp pár hónapja néztem újra az első két részt. Az elsőről lesüt a gyártási éve (stílusára gondolok, és nem rosszindulattal), a második rész pedig fergeteges, mind poénokban, mind akcióban. Várjuk a harmadikat, főleg, hogy mindenki visszatér!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból