2010. április 21., szerda

James Cameron az Avatar 2-ről

James Cameron az Avatar 2-ről

A napokban jelenik meg DVD-n és BluRay-en a 3 Oscar-díjjal jutalmazott Avatar, és ennek alkalmából tegnap rendeztek egy kisebb összejövetelt, melyen a The Los Angeles Timesnak egy interjút is sikerült készítenie James Cameronnal, aki az ősszel mozikba kerülő bővített változatról, és a második részről is beszélt.

A bővített változatról annyit árult el, hogy hat perccel lesz hosszabb az eredetinél, és valamikor augusztusban szeretnék bemutatni, amikorra már lecseng az Alice Csodaországban, az Így neveld a sárkányodat és A titánok harcát körüllengő láz.

A második résszel kapcsolatban azt mondta, hogy elsősorban Pandora óceánjainak élővilágát ismerhetjük majd meg, mely legalább annyira őrült, és gazdag a képzeletbeli lények terén, mint az esőerdő.

Véleményem: hű! Erre így azt mondom, hogy mivel az óceánok világa nem áll tőle messze, látványban biztosan nem lesz hiány, és más téren is valószínűsíthető, hogy nem kellesz bosszankodnunk. Valamint biztató, hogy nem az első részt akarja folytatni, mint sok más film esetében szokták.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból