2010. július 25., vasárnap

Így néz ki Craig, ha éppen nem Bond

Jon Favreau (Vasember 1-2) rendező az alábbi képpel lepte meg a Cowboys and Aliens rajongóit, hogy promótálja a jövő július 29-én (idehaza augusztus van kiírva) érkező akció-western sci-fijét, melyben Daniel Craig mellett Harrison Ford is szerepel, többek között. A történetéről ebben a posztban már volt szó.

21 megjegyzés:

csalódott írta...

Pár napig abban a hitben éltem, hogy ez egy hivatalos filmes oldal. De most már tudom, hogy csak szeretnéd, ha az lenne. Ezeket a kritikákat csak egy ovis nevezné kritikának és rohadtul hányinger, hogy tolod magad egy-két oldalon, mintha te lennél a nagy ász. A youtube-ra is muszáj ugye minden videót feltöltened, meg nagyképűen aláírni, hogy itt olvasható a KRITIKA:)
Azt hiszem akkor már inkább maradok a filmbuzinál, lehet, hogy ott nincs ennyi hír, de legalább a kommentek mennyisége kompenzálják a hiányt.

függő írta...

Köszi az offot, 1x. Másodszor, mindenki indul valahonnan, ha feltűnt (ezek szerint nem), nem régen csinálom (kb 8 hónapja), hivatalos oldalt. Miről beszélsz? Szó sincs arról hogy hivatalos lenne!

Youtube-ra pedig azért "kritika" szó van kiírva a a videók alá (és nincs mind feltöltve, csak hogy tudd), mert az jobban eladható. Lásd, te is kattintottál. Másik, nem nagybetűvel van írva, sőt a caps lock se maradt bekapcsolva soha. Nézd meg.

Oké, menj buzira nyugodtan, ki mondta hogy ne? És majd a sok kommentelőből leszűröd azt, amit épp szeretnél.

Ne haragudj, hogy nem haragszok rád. Ja igen, te biztos jobb kritikát írsz :) örülök neki.

Névtelen írta...

Ez hülye ... xD >>> Most ennek mi köze az aktuális post-hoz?

Névtelen írta...

teljesen egyetértek csalódottal...

Kóczy írta...

@csalodott: Ezt az oldalt fuggo csinálja hobbiból, ő ezért nem kap sem pénzt, sem mást. Szóval ilyen szempontból nem hiszem, hogy hivatalos oldalnak lehet nevezni.
Én nem érzem úgy, hogy bármiféle nagy ásznak gondolná magát, csupán elmondja a saját egyéni véleményét egy-egy filmről (ide a SAJÁT blogjára meg leírja), amihez neki is neked is joga van. (Sőt, még nekem is... :) )

De ha neked a filmbuzi jobban tetszik, szíved joga hozzá. Én is szoktam olvasni. Valóban a kommentek mennyisége ott nagyobb, ám a minőségükkel néha akadnak azért gondok ott is (mint bármely más filmes blogon.)

Barbi írta...

Ez a komment nagyon LoooooooL. Mást nem igazán lehet hozzáfűzni.

függő írta...

Mindenki azt csinál, amit akar, ha piros az a baj, ha kék az. Ez egy ilyen világ. Már megszoktam. Le kell xarni.

Barbi írta...

Mégis hozzáfűznék egy-két dolgot:
szóval ha csalódott logikájával gondolkodok akkor FB hivatalos oldal? Ha igen, jó tudni. Érthetetlen ez a "hivatalos" jelző, úgy tudom h csak külön-külön filmeknek van hivatalos oldala, amit a forgalmazó csinál/csináltat meg promóciós célokból. De örülnék ha megmagyaráznád mit értesz a "hivatalos oldal" alatt, érdekelne.

A kommentek száma meg nálam tök lényegtelen mérce, sokkal inkább fontosabb hogy szinte mindenről beszámol függő ami a filmekkel kapcsolatos. Úgyhogy továbbra is hajrá!!

kasy írta...

Hmm? Ez nekem nagy wtf. :D
Akkor menj oda, olvass tweet-eket hír címén. Kommentek? Az index és az origo felhúzta a blogot és most egy post nélküli címre is 40 hsz megy.

joe cole írta...

Manapság az ember azt ír, kritizál, blogol, videót tölt fel, amit csak akar, és ott reklámoz, ahol csak tud. Ez ma az internet. Akinek meg nem tetszik, az írja a hülye beszólásokat. Nemhogy örülne, hogy van ilyen is.

Nekem külön tetszik a sok hír, tudom, milyen nehéz munka összekaparni ezeket. Úgyhogy, kedved csalódott, csinálj te is egy filmes oldalt, meglátjuk, neked hogy megy.

Függő, ne szegje kedved semmi (bár látom, nem fogja),ilyenek mindig lesznek.

függő írta...

Kasy: igazad van, az origo-t tudtam, de hogy az index is. Ilyen hátszéllel könnyű napi 30e látogatót szerezni :) nem akarok senkit leszólni, de ott volt, hogy péntektől hétfő reggelig egy fűszál meg se mozdult. De ha az embereknek az kell :) (ne értsetek félre, nem azt mondtam, hogy inkább jöjjenek ide, csak megjegyeztem)

joe cole:
igen, ez egy blog, aminek az a lényege, hogy az ember leírja a saját véleményét, de hogy mér fáj ez ennyi embernek. Ha látok egy kritikát, aminek nem tetszik a pontszáma (lásd sg.hu írás, inkább nem részletezem), akkor se megyek oda, hogy hogy gondolod ezt, meg így meg úgy, a kritikaírás már csak ilyen, de külföldi siteokon is ez megy :)

Jah, van meló a hírekkel, meg mindennel, napi 4-5 órám rámegy (9 óra meló mellett), de nem különösebben érdekel, ha valaki negatív véleményt is ír, kivéve ha az építő jellegű, mert az mindig jöhet.

Köszi a több pozitív hsz-t, és további jó olvasgatást nektek :)

függő írta...

Ja, és bocsánat ama nagy bűnömért, hogy a Twittert reklámozásra (ami egyébként is arra van) használom az sg.hu fórummal egyetemben (na ja, az a heti 1-2 film a megnéztem, szerintem ilyen topicban).

nem csalódott írta...

Ha van Twittered, milyen néven futsz? Csak, hogy ha esetleg követnélek, legyen kit unfollowolni... :) peace!

tibi írta...

Hello! Sajnos nekem is egyet kell értenem csalódottal, mert valóban hatalmas az arcod. Persze ok, hogy ez egy blog és azt írsz amit akarsz, de akkor se kell ész nélkül agy agyadat tenni. Ráadásul néha olyan hülyeségeket írsz hogy az már vicces..

függő írta...

Mindenki másképp látja, érdekes a legtöbb ember szerencsére nem így gondolja.

Ha kedvetlenül írok az a baj, ha valami hypeolok, mert tetszik akkor pedig az? Inkább te vagy vicces, már bocs.

Ha lesz még egy ilyen alkalom, nem leszek türelmes. Törlöm a francba, mert off!

tibi írta...

ki látja így? három ember? ...

Crash írta...

Hahó emberek 1-2 dolgot ne felejtsünk már el.Ez hol hivatalos oldal?? itt 1 srác blogol leírja a saját kis véleményét az ő saját stílusába az h azzal 1et ért-e a nép vagy sem az neki teljesen m1 mivel adott esetben nem fontos. ha te mást gondolsz akkor te is csinálsz 1 saját kis oldalt és ott megteszed ugyan ezt hiszen mind jogod mind lehetőséged megvan hozzá. szerintem senkit nem kötelez rá h olvassa azt sem hirdeti sehol h az övé a legjobb oldal és csak ezt szabad\kell olvasni. Nem értem mi a probléma akinek nem jön be az nem nézegeti. A kommentek számáról meg csak annyit h ha az emberek azt is beírnák h mit csinál jól meg mi az ami bejön akkor talán nagyobb lenne a komm szám. De persze ha vmi jó az elvárt és mennyivel 1*űbb belekötni a másikba.
Gl függő amég te élvezed a dolgot m1 ki mit ír hiszen ez rólad és a te véleményedről szól!

Üdv Crash

függő írta...

Ez kész vicc, ami most itt megy. Egyes emberek dobálóznak itt különféle jelzőkkel, olykor némi konkrétum, na mind1. Vagy most az a baj, hogy valaki beszól és nem szaladok egyből haza? Nem értem.

DE TÉNYLEG, HA NEM TETSZIK MIÉRT OLVASOD MÉGIS? :) valami oka csak van :D

A pozitív hsz-nak pedig TY a támogatást! +Twitteren is :)

Névtelen írta...

B@sszus csináljanak már az elégedetlenkedők egy saját oldalt vagy blogot, vagy ha nekik úgy tetszik akkor "hivatalos oldalt" és meglátjuk! Úgy őszintén most ez egy "fika fal" vagy egy "rajongói blog"? Sztem az utóbbi! Ha nem tetszik akkor nem kell olvasni, ha tetszik akkor meg lehet! Ennyi! Mit kell itt állandóan fikázni? Nem értem!

@csalódott: Miből jön le neked az h függő nagy arcú? Ezt valahogy nem értem.

@Függő: Relax és így tovább :) A nem a hírekhez kapcsolódó kommenteket meg töröld és kész! Legalábbis szerintem!

Kóczy írta...

Na, azt hiszem Crash tökéletesen összefoglalt mindent. Ennél többet én sem tudok mondani.

A kommentek számával szerintem nem kell foglalkozni. (Az én blogomon például egy-egy bejegyzésnél van 1 vagy 2 komment max. általában. Na és? Attól még tudom, hogy jóval többen olvassák. Csak nem mindenki írja le a véleményét.)

Eszembe jutott egyébként egy kis sztori:
Még tavaly a "G.I. Joe" filmről szóló írásomat kitették a PC Guru online oldalára. Vagy 15 lefikázta, hogy milyen sz*r írás (Na jó, volt már jobb írásom is valószínűleg, ez igaz.). Én megkérdeztem, hogy miért rossz, és mégis mitől lehetne jobb. Hát...a 15-ből talán, ha 2 tudott tényleg konkrétumokat mondani...

függő írta...

Kóczy: egyértelmű. Könnyű a szavakkal dobálózni :) 'meg szerintem az vesse az első követ, aki tud jobbat felmutatni :) de hogy az övé jobb, azt ne ő döntse el, hanem a nép!

Lezártam a megjegyzéseket, így is rohadtul offtopic lett :S

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból