2010. szeptember 1., szerda

Képek Spielberg harci lováról

A Collideir.com adott otthont az első War Horse forgatásán készült fotóknak, amin többek között Steven Spielberg direktort is láthatjuk feltűnni, aki Michael Morpurgo regénye alapján készíti a filmet.
War_Horse_movie_image_on_set_photoWar_Horse_movie_image_on_set_photo
A kalandfilm története 1914-ben játszódik, amikor egy gyönyörű fiatal lovat eladnak a hadseregnek, és egy katonával a nyergében megtapasztalja a francia hadszíntér borzalmait. De Joey bátorsága még ennyi szörnyűség közepette is megérinti a körülötte harcoló katonák szívét, és így sikerül egymásból hitet és reményt meríteniük. De a ló szíve még mindig gazdája, a farmer fia, Albert után vágyódik. De vajon viszontlátják-e egymást?
Főbb szerepekben Emily Watson és Peter Mullan jelenlétére kell számítanunk, és ha minden a tervek szerint halad, 2011. augusztus 10-én debütál a nagyvásznakon.
War_Horse_movie_image_on_set_photoWar_Horse_movie_image_on_set_photo War_Horse_movie_image_on_set_photoWar_Horse_movie_image_on_set_photo War_Horse_movie_image_on_set_photoWar_Horse_movie_image_on_set_photo War_Horse_movie_image_on_set_photoWar_Horse_movie_image_on_set_photo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból