2010. október 30., szombat

2013-ban érkezik A setét torony

2013-ban érkezik A setét torony

A Universal Pictures nyilvánosságra hozott egy rakat premierdátumot, egészen 2013. május 17-ig, amikor mozikba kerül a Stephen King regénye alapján készülő A setét torony (The Dark Tower), melynek rendezését Ron Howard (Egy csodálatos elme) látja el.

Tom Hanks ismét a rendezői székben próbálja ki magát, és Larry Crowne című filmje 2011. július 1-jén kerül mozikba. Tom Hanks mellett Julia Roberts, Taraji P. Henson és Bryan Cranston játsszák a főbb szerepeket.

Denzel Washington és Ryan Reynolds közös filmje, a Safe House 2012. február 10-én debütál. Daniel Espinosa új thrillerje egy CIA ügynökről szól, akinek meg kell védenie egy veszélyes bűnözőt, miután megtámadják a menedékhelyet, ahol fogva tartják őt.

A Reykjavik-Rotterdam feldolgozása, a Contraband 2012. március 16-tól kerül mozikba. Mark Wahlberg és Kate Beckinsale főszereplésével, melynek középpontjában egy korábbi csempész áll, aki újra játékba kerül, hogy megmentse testvérét.

A The Bourne Legacy 2012. augusztus 3-án kerül mozikba a jelenlegi állás szerint, amit Tony Gilroy saját forgatókönyve alapján rendez, ám a színészek kiléte egyelőre nem világos. A film továbbra is abba a kémvilágba enged belepillantást, amely Jason Bourne-t is körülvette, bár karakter nem lesz jelen.

A Platinum Dunes játékadaptációja, az Ouija szintén 2012-ben, méghozzá november 9-én kerül a nagyvásznakra, viszont a rendező kilétét még homály fedi.

Keanu Reeves 47 Ronin című filmje 2012. november 21-én mutatkozik be. Carl Rinsch rendezi a filmet, ami egy klán 18. századi szamuráj harcost mutat be, akiknek meg kell bosszulniuk mesterük halálát.

Végül pedig a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a Vadász) 2012. december 21-én kerül a filmszínházakba. Rupert Sanders első rendezése lesz, viszont a főszereplőként egyelőre csak pletyka szinten merült fel Tom Hardy és Charlize Theron neve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból