2010. október 30., szombat

Brian Taylor A Szellemlovas 2-ről

Brian Taylor A Szellemlovas 2-ről

A Ghost Rider: Spirit of Vengeance (A Szellemlovas 2) egyik rendezője, Brian Taylor nemrégiben küldött egy érdekes tweetet Nicolas Cage-nek, aki Johnny Blaze-t és egyben a film fő gonoszát testesíti meg. Erre a Collider felkereste a rendezőt, aki elárulta, hogy Nicolas Cage továbbra is Johnny Blaze-t alakítja, vagyis A Szellemlovast, akinek nincs szüksége kaszkadőrre, mivel saját maga végzi a különböző figurákat. Így szól Brian Taylor eredeti tweetje:

Cage Blaze mellett egy Zarathos nevű karaktert is alakít, tehát kettős szerepe lesz.

Brian Taylor nem kertelt és elárulta, hogy Zarathos lesz a címben is szereplő „bosszú szelleme”, aki megszállja Blaze-t, amikor átváltozik Szellemlovassá. Nézzük, mit tudott meg a Collider:

Zarathos annak él, hogy ő legyen a bosszú szelleme és elvegye Johnny Blaze kezéből A Szellemlovas gyeplőit. Ellenben az első filmmel, ahol Nic Cage-et különböző kaszkadőrök helyettesítették bizonyos jeleneteknél, a folytatásban viszont nem lesz szükség kaszkadőrre. Szándékozunk létrehozni egy vadonatúj nyelvet a démonnak, ami merőben el fog térni az emberi Blaze hangjától.

Biztosan nagyon érdekes lesz látni Nic Cage-et, hogy ahogy saját alteregója ellen küzd a folytatásfilmben, melyet Brian Taylor és Mark Neveldine dirigál.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból