2010. december 18., szombat

Forma 1-es életrajzi film James Huntról

Alex Pettyfer, is an English actor. The son of an actor and former fashion model, he appeared on stage and in television before being cast as Alex Rider, the main character in the film version of Stormbreaker. The film was released worldwide in 2006.

© Lorna Roach / eyevine

Contact eyevine for more information about using this image:
T: +44 (0) 20 8709 8709
E: info@eyevine.com

Szintén a DreamWorks szerezte meg Tom Rubython regénye, a Shunt: The Story of James Hunt megfilmesítési jogait, melynek főszerepét Alex Pettyfernek szánják. Írja a Deadline, akinek cikkéből arra is fény derül, hogy a stúdió jelenleg írókat keres az életrajzi filmhez.

A történet természetesen James Hunt-ot, az angol autóversenyzőt helyezi a középpontba, aki megnyerte az 1976-os Forma 1-es világbajnokságot. Pettyfer közeledő sci-fi-thrillerje, A negyedik (I Am Number Four) kapcsán már dolgozott együtt a DreamWorksszel, és a stúdiónak tetszett a végeredmény, és úgy gondolják, hogy a fiatal színészben megvan az a vonzerő és karizma, ami miatt Hunt felkeltette a világ figyelmét az autóversenyzés iránt.”

Pettyfer producerként is jelen lesz John Palermóval, aki jelenleg két projektért, az Incarceron-ért és a The Wolverine-ért felelős. A szóban forgó életrajzi film forgatásának dátumát még nem jelölték ki.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból