2011. január 19., szerda

Anne Hathaway mint Macskanő a The Dark Kngiht Risesban

Anne Hathaway mint Macskanő a The Dark Kngiht Risesban

A Warner Bros. Pictures ma hivatalosan bejelentette, hogy Anne Hathaway leszerződött a The Dark Knight Rises stábjába, és Selina Kyle (Macskanő) szerepét ölti magára. Így Christian Bale oldalán mutatkozhat, aki természetesen visszatér Bruce Wayne, vagyis Batman szerepében.

Christopher Nolan kijelentette, „Izgalmasan várom a lehetőséget, hogy Anne Hathawayjel dolgozzak együtt, aki fantasztikus amellett, hogy vele teljessé válhat a sztori.

Ezen kívül immáron a Warner szájából is hallhatjuk, hogy Tom Hardy Bane bőrébe bújhat, akiről az alábbiakat mondta Nolan: „Örömömre szolgál, hogy újra együtt melózhatok Tom Hardyval és izgatottan nézem majd végig Batman legfélelmetesebb ellenségeinek újfajta életre keltését.

Christopher Nolan rendezi a képregény-filmet, melynek forgatókönyvét Jonathan Nolannal írta saját és David S. Goyer története alapján. David S. Goyer producerként lesz jelen régi partnereivel, Emma Thomasszal és Charles Rovennel.

A The Dark Knight Rises 2012. július 20-án nyit az USA-ban, melyet világszerte a Warner Bros. Pictures és a Warner Bros. Entertainment Company hoz forgalomba.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból