2011. január 19., szerda

A Sony szexe a Holdon

A Sony szexe a Holdon

A Sony vásárolta meg Ben Mezrich hamarosan megjelenő könyve, a Sex on the Moon: The Amazing Story Behind the Most Audacious Heist in History megfilmesítési jogait, tudatta a Variety.

A tavaly bemutatott Social network – A közösségi háló is Ben Mezrich Véletlenül milliárdos című könyvén alapult, melynek producerei, Scott Rudin, Michael DeLuca és Dana Brunetti visszatérnek a Sex on the Moon esetében is.

A Sex on the Moon hasonlóan a valós életből vett témát tár fel, mint a Social network, és egy fiatal feltörekvő tudósról (Thad Roberts) szól, aki bemutatva a hatóságoknak, fejébe veszi, hogy ellop néhány holdkőzetet a NASA-tól, ahol dolgozik – mindezt a barátnője kedvéért.

A Sex on the Moon: The Amazing Story Behind the Most Audacious Heist in History című könyv július 12-én kerül az amcsi boltok polcaira. Egyelőre a film forgatási dátumát még nem tűzték ki.

Végül megjegyezném, hogy akinek tetszett a Social network, nagyon tudom ajánlani a feljebb említett könyvet, mert baromi jó és izgalmakkal teli, bár főleg geekeknek fog jobban feküdni a téma.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból