2011. január 1., szombat

David Fincher és a jövő

David Fincher és a jövőDavid Fincher (Social network – A közösségi háló) mostanság árulta el, hogy a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo (Húszezer mérföld a tenger alatt: Némó kapitány) lesz az első 3D-s filmje. Utoljára májusban került szóba a film, amikor Fincher átvette a rendezési teendőket.

Ezen kívül arra is fény derült, hogy a Rendezvous with Rama-t szintén ő dirigálja, melynek főszerepére Morgan Freemant szeretné meggyőzni. Nézzük, mit mondott pontosan:

Úgy gondolom, a Rendezvous with Rama egy nagyon jó történet, amely csodálatos szerep Morgan Freemannek, aki egy csodálatos színész és csodálatos lenne ebben az egészben. A kérdés az, Morgan megfelelőnek találja-e majd a forgatókönyvet, és méltó lesz-e a szkript Arthur C. Clarke nevéhez, mert ha igen, akkor minden esély adott lesz egy jó filmhez. Egy olyan filmet akarunk készíteni, amiről a gyerekek moziból kijőve ne egy akciófigurát vásároljanak, hanem egy távcsövet. Ebben reménykedünk. Reméljük, hogy felkelti majd a film az emberek figyelmét. Sokan érdeklődtek már a film iránt, de eddig nem tudtunk megfelelő forgatókönyvet összehozni. Tehát ha a történet elég jó, ha a forgatókönyv jól visszaadja majd a sztorit, ha megtaláljuk a megfelelő embereket, és ha meglesz a szükséges technológia is, akkor össze fog jönni.

David Fincher jelenleg A tetovált lány feldolgozáson (The Girl with the Dragon Tattoo) dolgozik, amit december 21-én mutatnak be a nagyvásznakon. Továbbá említi azt is, hogy lenne egy kis szabadideje ezután, mivel a folytatás, A lány aki a tűzzel játszik (The Girl who Played with the Fire) forgatókönyve még sehol sem tart, és a főszereplője, Daniel Craignek ott van még a James Bond 23 is:

A második film forgatókönyvét még papírra kell vetni. Már ha a közönség szeretné a folytatást. Teret kell engednem egy másik filmnek, a Bond 23-nak. Szóval van egy csomó dolog, mielőtt folytatnánk A tetovált lányt.

A rendező ugyan ragaszkodik a fent említett ütemtervhez, és nem tudja pontosan, melyik lesz a következő filmje:

Azt hiszem, van egy csomó film, amiből válogathatok.

A teljes interjú a Collider.com oldalán megtekinthető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból