2011. január 1., szombat

Újragondolják Casper-t?

Újragondolják Casper-t

A What's Playing értesülései szerint lehet, hogy Casper, a barátságos szellem (Casper The Friendly Ghost) visszatér élőszereplős változatban a mozivásznakra a Universal Picturesnek és az Amblin Entertainmentnek köszönhetően. 1995 nyara óta ez lenne az első mozifilm, ami a nagyvásznon köt ki.

A Classic Media tulajdonában vannak a Harvey Comics karakterének jogai, és amennyiben összejön, a Universal és az Amblin égisze alatt készülhet el az új kalandvígjáték. A feldolgozás tartalmazna élőszereplős és CGI részeket is, mint az eredeti Casper, melyben Bill Pullman és Christina Ricci játszották a főszereplőket. Elképzelhető, hogy 3D-ben forgatnak majd, de jelenleg ez ügyben még nincs biztos fejlemény.

A történet részleteit nem tudni, bár tavaly megjelent egy Casper and the Spectrals című képregény, így könnyen lehet, hogy ez lesz az újragondolás alapja. A történetben Casper, és barátai, Wendy a boszorkány és a kis vörös ördög harcolnak a gonosz ellen a Kísértetvárosban, New York Cityben, ami láthatatlan az ember számára.

Jelenleg se rendező, se forgatókönyvíró nem tartozik a projekthez.

1 megjegyzés:

gwen írta...

Csak ne gondoljanak újra semmit. Elég volt a remakekből ...

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból