2011. január 15., szombat

Interjú az Expendables és a Dupla dinamit folytatásáról

Interjú az Expendables és a Dupla dinamit folytatásárólSylvester Stallone folytatásfilmje, a The Expendables 2 szereplőválogatása lassan indul, mivel Sly még ebben az évben el szeretné kezdeni a forgatást. Úgy tűnik, hogy az első rész összes szereplője visszatér, még Steve Austin is, aki meghalt (a cikkíró azt hallotta, Stone Coldnak van egy gonosz ikertesója). Ez egyelőre spekuláció szinten kezelendő, mivel még nem erősítették meg, de Stallone-ék visszatérnek, hogy újra segítsenek a bajbajutottakon. Sly Tango és Cashbeli társát, Kurt Russellt emlegetik még a stábba, viszont Mike Tyson csak játszadozott és dobta a projektet. A kaliforniai szelek azt hozták, Arnold Schwarzenegger nagyobb szerepet kaphat ezúttal, és Ryan Seacrest is jelen lesz valamilyen formában, de a két legnagyobb akciónév, Jean-Claude Van Damme és Stevel Seagal, akiket szeretnének látni a rajongók.

A Dupla dinamit (Double Impact) rendezője, Sheldon Lettich most próbálja összehozni folytatást, és kiderült, hogy Van Damme csatlakozik a The Expendables 2 stábjához, de van egy kikötése: Csak akkor lesz jelen, ha Steven Seagal nem.

Úgy látszik, ebből nem lesz probléma, mivel a The Expendables 2 producere, Avi Lerner nem akar Seagal közelébe se kerülni, mert nincsenek jó tapasztalatai róla. Sheldon Lettich a következőket mondta:

JC hajlik a folytatás felé, és amennyire én tudom, Steven Seagal nem kap szerepet a folytatásban. Abból amit hallottam, Steven nem azért nem lesz jelen, mert Sly nem akarja, hanem mert Avi Lerner producernek rossz tapasztalatai vannak vele kapcsolatban.

Lettich közben beszélt a Dupla dinamit folytatásáról:

Egyre közelebb állunk a megoldáshoz, hogy tisztázódjanak a jogok, de nem mondhatok egyelőre többet. Még jelentkezek ezzel kapcsolatban.

Az interjút a The Van Damme Fans készítette.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból