2011. január 20., csütörtök

Változott a Frankenweenie és John Carter of Mars premierdátuma

Változott a Frankenweenine és John Carter of Mars premierdátuma

A Walt Disney Pictures módosította két jövőben érkező 3D-s filmje premierdátumát. Az egyik a Tim Burton féle Frankenweenie, melyet 2012. március 9-e helyett 2012. október 5-én mutatnak be. A másik pedig Andrew Stanton John Carter of Mars című akció-sci-fije, melyet 2012. június 8-a helyett 2012. március 9-én küldenek moziba.

A változtatást már csak azért is érdekes, mert múlthéten jelentette be a Fox, hogy Ridley Scott sci-fi projektjét, a Prometheust 2012. március 9-én mutatják be. A június 9-ére való költözés egyelőre pozitívum, mivel azon a napon nincs vetélytársa a filmnek, de addig még rengeteg idő van, hogy ez másképp legyen.

További érdekesség, hogy a Disney augusztusban ugyanúgy egyszerre jelentette be a Frankenweenie és a John Carter of Mars premierdátumait.

A Frankenweenie stábja eddig az alábbi színészeket sorakoztatja fel: Winona Ryder, Martin Landau, Martin Short, Catherine O'Hara.

Míg a John Carter of Mars főszereplőit Mark Strong, Willem Dafoe, Ciarán Hinds, Bryan Cranston, Dominic West, Polly Walker, Thomas Haden Church és Taylor Kitsch fogják alakítani.

1 megjegyzés:

algi írta...

Azt gondolnám, a John Carter of Mars inkább kaland mint akció, és inkább fantasy mint sci-fi.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból