2011. január 20., csütörtök

Casting 20.01.11.

  • Kevin Smith és a Harveyék egy békés tüntetést szerveznek a Red State Sundance Film Fesztiválos vetítése előtt, mert a helyi baptista egyház fellázadt ellenük. A Fesztivál ma indul és január 30-ig tart.
  • Mike White elhagyta a Pride and Prejudice and Zombies rendezői posztját. Mike úgy nyilatkozott, hogy szerette a projektet, de nem fért bele az idejébe, ezért dobbantott, és sok sikert kívánt a Lionsgate-nek, akik jelenleg új rendezőt keresnek.
  • A Sony Pictures szerezte meg Neill Blomkamp (D9) Elysium című thrillerjének forgalmazási jogait, és lehet, hogy a Universal Pictures csatlakozik hozzájuk, mint társforgalmazó. Velük egyelőre még zajlanak a tárgyalások.
  • Will Smithszel tárgyalnak, hogy producerként vegye ki részét az Annie feldolgozásban, ráadásul lánya, Willow Smith potenciális jelölt a címszerepre. Egyelőre részletek még nincsenek, mint ahogyan írójuk sem, de amennyiben összejön a dolog, ugyanúgy az Overbrook Entertainment égisze alatt felügyelné a projektet, mint tavaly fia filmjénél, A karate kölyöknél. Az eredeti Annie-t 1982. május 21-én mutatták be, amikor Aileen Quinn tűnt fel a címszerepben.
  • A Facebook film jött, látott, és letarolt mindenkit. Legalábbis DVD és Blu-ray eladásokban mindössze egy hét alatt leverte az eladási lista éléről a novemberben első helyet megkaparintó Toy Story 3-at. David Fincher tudja, mi kell a népnek, de a nép is tudja mi a jó!
  • Mia Wasikowska kinézte magának The Wettest County in the World és a Stoker egyik szerepét. Előbbit John Hillcoat rendezi, utóbbit pedig Chan-wook Park. A Variety szerint elképzelhető, hogy mindkét szerep az övé lesz, bár jelenleg ütemezési gondok állnak útjában, viszont a stúdiók tárgyalásokat folytatnak és próbálnak kidolgozni egy olyan ütemtervet, hogy mindkét szerepet megvalósíthassa az ifjú színésznő.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból