2011. február 5., szombat

Maria Hill, a S.H.I.E.L.D. ügynök lesz Nick Fury segédje

Maria Hill, a S.H.I.E.L.D. ügynök lesz Nick Fury segédje

Samuel L. Jackson múlthéten megosztotta a Jimmy Fallon Show-ban, hogy a The Avengersbeli karaktere, Nicky Fury kap egy szárnysegédet. Aztán tegnap bejelentették, hogy Jessica Lucas, Cobie Smulders és Mary Elizabeth Winstead esélyesek a szerepre, akiket lazán beelőzött a V sorozat színésznője, Morena Baccarin. Legalábbis a lista élén ő áll, tudósított a Deadline.

Ma pedig azzal jöttek, hogy a Így jártam anyátokkal sorozatból (How I Met Your Mother) ismert Cobie Smulders (Robin) áll a lista élén, és a Marvel Studios nagyon közel áll hozzá, hogy megegyezzenek vele. A karakter igazából a S.H.I.E.L.D. egyik ügynöke, Maria Hill, de a hétvégén elvileg megszületik a döntés.

Maria Hillt úgy jellemezték hogy a S.H.I.E.L.D. konok ideiglenes igazgatója, aki arról ismert, hogy szeret a maga módján zsarolni és zsarnokoskodni a szuperhősök felett. Amennyiben sikerül megegyezni Cobie Smuldersszel, akkor vele is egy több részre szóló szerződést íratnak alá, arra az esetre, ha meg kell jelennie karakterének más Marvel filmekben is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból