2011. április 8., péntek

Casting 08.04.11.

  • Arnold Schwarzenegger körül zajlik az élet, ugyanis a Summit szívesen szerepeltetné a The Tombban Bruce Willis oldalán. A rendezésért Antoine Faqua fog felelni.
  • Még mindig nem biztos, de megint elővették a hírt, hogy Javier Bardem alakíthatja Roland Deschaint A setét toronyban (The Dark Tower). A színésznek januárban ajánlották fel először a lehetőséget.
  • Végre úgy tűnik, hogy megtalálták A holló (The Crow) feldolgozás rendezőjét Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) személyében. Közel járnak vele, de konkrétan még nem írt alá. Valamennyire az 1994-es eredetit veszik alapul, de a képregény is nagy jelentőséggel bír majd.
  • Ben Affleckkel tárgyalnak, hogy csatlakozzon A nagy Gatsby (The Great Gatsby) feldolgozásba, melyet Baz Luhrmann rendez. Amennyiben sikerül vele megegyezni, Tom Buchanant, Daisy Buchanan (Carey Mulligan) férjének szerepét kapja meg.
  • Ben Stiller szerepet kaphat a hosszú ideje tervezés stádiumában rostokoló The Secret Life of Walter Mittyben (Walter Mitty titkos élete), melyet Gore Verbinsi rendez, és valamikor jövőre tervezik bemutatni. Az alapokat az 1947-es Walter Mitty titkos élete szolgáltatja, avagy újabb feldolgozásról van szó.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból