2011. június 9., csütörtök

Föld hívja Roland Emmerich-et

Föld hívja Roland Emmerich-et

A katasztrófák nagy mestere, Roland Emmerich megegyezett a Universal Picturesszel, hogy megrendezi nekik az Asteroids című videojáték adaptációt.

Ez a régi videojáték 1979-es, majd ezt követte az Atari játéka, melyben nagy mozgó objektumokra és UFO-kra kellett lőni. A Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon) producere, Lorenzo di Bonaventura visszatér tisztségében. A forgatókönyvet Matt Lopez (A Boszorkány-hegy) szerezte.

A film története azután játszódik, hogy a Földet megsemmisítették az aszteroidák, így a témája kapcsolódik Roland Emmerich korábbi filmjeihez, A függetlenség napjához (Independence Day) és a 2012-höz.

Az aszteroida túlélői nem tudnak helytállni egy messzi kolóniában, így az alienektől kapnak segítséget. Az első emberek úgy hiszik, hogy az idegenek segítenek nekik, de hamarosan rájönnek, hogy igazából ők a felelősek a Föld megsemmisüléséért, és a tervek szerint kiírtják az egész emberi fajt.

A New York Magazine cikkéből azt is megtudhattuk, hogy még nem tűzték ki a forgatás dátumát, és leghamarabb 2014-re lehet belőle film.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból