2011. június 8., szerda

Hivatalosan is Förtelmesek a főnökök

Egyre jobban kezdi megjönni a kedvem, hogy moziban nézzem a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) című vígjátékot, amit július 7-től július 28-tól tehetek meg. Természetesen ahogyan már megszokhattuk a vígjátékoknál, ezt is leszinkronizálják.
Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman), és Dale (Charlie Day) számára eljön a nap, amikor összeszedik bátorságukat, és fellázadnak elviselhetetlen főnökeik ellen (Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey). Titkos szervezkedésbe kezdenek, amibe még egy gyanús elítéltet (Jamie Foxx) is bevonnak. Céljuk, hogy véget vessenek a zsarnokoskodásnak, eltüntessék gonosz feletteseiket… örökre. Egy bökkenője van csak a dolognak: amit kitalálnak, az valahogy sosem sikerül…
Hivatalosan is Förtelmesek a főnökök
Seth Gordon legújabb fergeteges vígjátéka remek szórakozást ígér. A három reménytelen beosztott szerepében a komédiákban jártas Jason Batemant, Jason Sudeikist (Elhajlási engedély), és Charlie Dayt (Hétmérföldes szerelem) láthatjuk, akik pedig az észt osztják nekik: Jennifer Aniston, Kevin Spacey, és Colin Farrell. A főnökök eltűntetésében Jamie Foxx is segédkezik, és még Donald Sutherland is feltűnik a színen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból