2011. június 3., péntek

Új fiú az idegenek iskolájában

Új fiú az idegenek iskolájában

A Heat Vision tájékoztatása szerint a Paramount Pictures szerezte meg egy online képregénysorozat, a New Kid megfilmesítési jogait, melyből animációs film fog készülni. A stúdió gyorsan fel is kérte az Éli könyve íróját, Gary Whitta-t, hogy körmölje meg az adaptáció forgatókönyvét.

A New Kid középpontjában egy fiatal fiú áll, aki az egyetlen emberi lényként kerül az alienek iskolájába. Jerry Holkins és Mike Krahulik kreálták az online képregényt, amely elég sok ember tetszését elnyerte, és később létrejött egy blog, videojátékok és egy online TV sorozat.

Mary Parent és Cale Boyter producerek a Paramounthoz tartoznak, akik szeretnének házon belül több animációs filmet készíteni a DreamWorks Animation segítsége nélkül. A Paramountnak a Rango volt az első olyan animációs filmje, melyet a DreamWorks Animation nélkül készített el. Érdekesség, hogy a Paramount és a DreamWorks Animation megegyezése lejárt, és amennyiben nem hosszabbítják meg a szerződést a DreamWorks Animationnel, maguktól szeretnének több animációs filmet készíteni.

A New Kid forgatási dátumát egyelőre még nem tűzték ki.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból