2012. május 24., csütörtök

Jövő márciusra csúszik a G.I. Joe - Megtorlás, 3D-s utómunkálatok miatt

XXX GI-JOE-RETALIATION-MOV-5681.jpgReggel enyhén fogalmazva is ledobta az agyam az ékszíjat, amikor így bő egy hónappal az USA premier (június 29.) előtt a Paramount Pictures benyögte, hogy a G.I. Joe - Megtorlás (G.I. Joe Retaliation) premierjének napját eltolta 2013. március 29-ére, merthogy utómunkálatokkal 3D-ssé konvertálják.

Jöttek minden féle baromságokkal, de elvileg azért, mert szerintük 3D-ben sikeresebb lesz a kasszáknál. Hogy szerintem mi történt? Múlthét végén nyitott odakint a Csatahajó, ami finoman szólva is buktázott, és szerintem ehhez van köze, viszont akkor a Joe 2 eddigi marketingje kvázi megy a levesbe. Avagy ezen is buknak pár tíz millát (tippre), és akkor még nem beszélve a konvertálás költségét, ami plusz kiadás, valamint szintén tippre vagy $150 milliót biztos elköltöttek a filmre. És még mindig tudom fokozni: szerintem nyáron jobban nyit egy ilyen akciófilm, mint márciusban, de ők tudják. Csak kicsit mérges vagyok, de a poén, hogy nem vártam a filmet tűkön ülve.

Jövő márciusra csúszik a G.I. Joe - Megtorlás, 3D-s utómunkálatok miatt Ted Azt hittétek, hogy ennyi, de még mindig tudom fokozni. Szóval azon a bizonyos március 29-én nyit a Stephenie Meyer regénye alapján készülő The Host, ami ugyan nem potenciális ellenfél, de azért a tinisunapower oda fog összpontosítani, holott Channing Tatumnak is vannak ebből a táborból származó rajongói. Tyler Perry The Marriage Counselor-ját hagyom, mert kétlem, hogy bármit is számítana. Oké, Az éhezők viadala sikerét is említik, de az meg nem egy kategória a Joe 2-vel.

Ehhez kapcsolódóan van itt még egy aprócska hír, mivel felszabadult a június 29-e, a Universal Pictures meg is ragadta ezt a napot, és gyorsan betolta oda a Ted című Mark Wahlberges vígjátékot. Itt nem sok a változás, július 13-ról került előrébb, amikor eredetileg a Jégkorszak 4 - Vándorló kontinenssel (Ice Age: Continental Drift) kellett volna megmérkőznie.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból