2012. december 7., péntek

Csitt, csitt mozira tör

Csitt, csitt mozira tör

Az LD Entertainment lecsapott Becca Fitzpatrick nemzetközi bestseller sorozata, a Csitt, csitt (The Hush, Hush) Saga opciós jogait, amely egy négy kötetből álló regénysorozat ­- a stúdió legutóbb a Fehér pokol-t és a The Collection-t tette a nézők elé.

A Greek, a szövetség (Greek) című sorozat elismert készítője, Patrick Sean Smith fogja adaptálni a forgatókönyvet, akinek még jövő őszig, a forgatás kezdetéig van ideje kotlani a szkripten.

A Csitt, csitt 2010-ben jelent meg a Simon & Schuster gondozásában, és 36 héten keresztül szerepelt a New York Times bestseller listáján, valamint nem utolsósorban több mint 35 országban jelent meg, de csak az USA-ban kétmilliónál is több példány kelt el belőle. Fitzpatrick írta a másik három regényt is, amely a Finale című darabbal zárul, melyet 2012. október 23-tól szerezhettek be a tengerentúliak.

A történet a 16 esztendős Nora Greyről szól, akinek élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor találkozik Folttal, az iskola új rejtélyes rosszfiújával. Ösztönei azt súgják, maradjon távol tőle, de Nora képtelen ellenállni elképesztő sármja. Ahogy egyre közelebb kerül hozzá, Nora hirtelen veszélyes helyzetekben találja magát, és megmagyarázhatatlan módon kezd rájönni, hogy Folt valójában egy bukott angyal, akit rossz szándék vezérel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból