2013. szeptember 5., csütörtök

Benedict Cumberbatch ősi civilizáció után kutat az Amazonasban

Benedict Cumberbatch ősi civilizáció után kutat az Amazonasban

A Deadline értesülései szerint Benedict Cumberbatch elvállalta a The Lost City of Z főszerepét, amelyet James Gray (The Immigrant, Két szerető) fog rendezni saját forgatókönyvéből.

1925-öt írunk, Fawcett nekivág az Amazonasnak, hogy nyomára leljen egy ősi civilizációnak, amely a történelem egyik legfontosabb felfedezése lehet. Az európaiak évszázadokon át abban a hitben éltek, hogy a Föld legnagyobb őserdőjében van az El Dorado nevű királyság. Ezrek vesztek oda a keresés során, így a tudósok meggyőződése volt, hogy az Amazonas ellenséges terület az emberiség számára. Fawcett expedícióját Conan Doyle Az elveszett világa (The Lost World) inspirálta. Az útra 21 éves fiával indult, hogy bebizonyítsák, hogy létezik ez az ősi civilizáció, amelyet Z-nek neveztek. Végül Fawcett expedíciójával együtt eltűnt.

2008-ban Brad Pitt vállalta el a főszerepet, de két évvel később kiszállt a projektből, viszont nem teljesen, ugyanis a Plan B Productions nevű produkciós cégével producerként veszi ki részét a munkálatokból. Ráadásul producer társai, Dede Gardner, Jeremy Kleiner és Anthony Katagas szintén jelen lesznek, akik a hamarosan bemutatásra kerülő 12 Years a Slave mögött is álltak, amelynek történetesen Benedict Cumberbatch az egyik főszereplője.

A The Lost City of Z jelenleg csak tervezőasztalon létezik, és a forgatás részleteiről sem adtak hírt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból