2013. szeptember 3., kedd

Casting 03.09.13.

  • A második és harmadik TF-filmnek is rendelkezett alcímmel (kivéve a harmadikat itthon), és most az a téma, hogy vajon a Transformers 4 után milyen alcímet csapnak oda. Múlthéten beregisztráltak három domain címet is, az alábbiakat: TransformersApocalyspe.com, TransformersLastStand.com, TransformersFutureCast.com.
  • A Vasember 3 írója, Drew Pearce a SciFiNownak adott interjújában ecsetelgette, hogy szívesen írna más Marvel filmhez is forgatókönyvet. Merthogy Pearce nagyszerűnek tartja a második hullámban érkező többi Marveles filmet, így gondolta elejt egy ilyen infót is. De az sincs kizárva, hogy átnéz a DC háza tájára is, és egyből az Igazság Ligája (Justice League) film forgatókönyvét kapja meg.
  • Bryan Cranstont már többször szóba hozták Lex Luthorral, aki vélhetőleg feltűnik Az acélember 2-ben (Man of Steel 2), de még ugye semmi sem biztos. Cranston azt nyilatkozta, hogy számára ez az egész új, és még nem is hallott róla, pedig állítólag 6 filmre szóló szerződést kötött a Warnerrel. Pletykagyár, nesze neked!
  • A szökevény (The Fugitive) rendezője, Andrew Davis utoljára 2006-ban rendezett filmet (Hullámtörők), és a minap azzal állt telő, hogy modernizálná az 1990-es Kincses szigetet (Treasure Island), amely már címet is kapott: Thieves Fortune. Andrew már nekikezdett a forgatókönyvírásnak George Gallóval, és egy másik nevét ki nem adó íróval, viszont az imént elhangzottakat még senki sem erősítette meg.

1 megjegyzés:

tfalcon96 írta...

Transformers téren egyik se. Transformers 4: Age of Extinction lesz, és kijött már az első teaser poszter: http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/transformers-4-title-reveal-age-extinction-hints-dinobots-225716345.html

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból