2013. szeptember 3., kedd

Velence 2013: Utazz a THR-rel Velencében

Az ilyen összeállításokkal mindig belopja magát a szívembe a THR, akik természetesen jelen vannak a 70. Velencei Film Fesztiválon. Néhány képet lapozhattok végig a tovább mögött, némi karccal kísérve.

Velence 2013 Utazz a THR-rel Velencében 01 VeniceGritti Palace - szobák már $625 dollár/éjtől

A Gritti egyedülálló romantikus varázzsal bír, amelyben rengeteg híresség megfordult már, köztük Humphrey Bogart, Sophia Loren, Erzsébet királynő, és Angelina Jolie is. "A Gritti Palace a világ egyik legszebb és legromantikusabb hotele," - mondta Letty Aronson, Woody Allen húga, és A varázsige: I love you (Everyone Says I Love You) producere, amelyet részben itt forgattak.

Velence 2013 Utazz a THR-rel Velencében 02 Untitled

Balra: A Coppa Volpi szálloda egyik első emeletén található lakosztálya, amelyben Joaquin Phoenix és Philip Seymour Hoffman is megszálltak, akik tavaly a The Masterben nyújtott alakításukért megkapták a Legjobb színésznek járó díjat. Aki ebben a 'szobában' filmnézésre adja fejét, egy 55 colos BeoVision 7 szórakoztató rendszeren keresztül nézhet mozgóképet, amelyhez Blu-ray lejátszó párosul, a tökéletes hangzásért pedig a BeoLab hangrendszer felel. Jobbra: amolyan elnöki lakosztályszerű hely, ahol fontos a fényűzés.

Aman Canal Grande Venice - Piano Nobile Dining Room

A Gritti tetőterében található ez a határozottan kortárs terasz, amely több mint 2600 négyzetméteres, és több szinten biztosít panoráma kilátást. Egyedülálló környezet szabadban történő vacsorázásra, vagy koktélpartira. A kör alakú lépcsősor köti össze a teraszt ezzel a puccos tetőtéri apartmannal, amelynek falai freskókkal telítettek, de Rubelli selymeket sem nélkülöztek a kialakítás során.

Velence 2013 Utazz a THR-rel Velencében 04 Lineadombra

A Redentore templom mellett található a Lineadombra, amely Velence halörökségét kínálja étlapján - ilyen például a tengeri sügér sós bundában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból