2013. szeptember 2., hétfő

Valóságshow-ban toborozták a Transformers 4 kínai szereplőit

Eddig is köztudott volt, hogy a Transformers 4-ben (Transformers 4, hazai bemutató: 2014. június) erős lesz a kínai vonal, hiszen két nagy ottani sztár is leszerződött a filmre (Lin Bingbing színésznő és Han Geng popsztár), és számos kínai díszletben, illetve helyszínen forgatnak.

Valóságshow-ban toborozták a Transformers 4 kínai szereplőit

Most pedig ráadásként újabb négy színész csatlakozott a stábhoz a hatalmas országból. A dolog érdekessége, hogy Byron Li, Austin Lin, Candice Zhao és Teresa Daley úgy kapta meg a szerepét, hogy ők nyerték meg azt a valóságshow-t, amelynek győztesei bekerülnek a filmbe. Az érdeklődés hatalmas volt, 70 ezren jelentkeztek az áprilisban indult műsorba, amelyet a Paramount stúdió, a Jiaflix és a China Movie Channel közösen gyártott.

Byron Li nemrég végzett a Pekingi Drámaakadémián, de modellkedik is, a Transformersben kung-fu harcost alakít. Candice Zhao fotómodell és Miss Bikini Kína, érdekes módon egy dögös bombázó szerepét kapta. Austin Lin tajvani sorozatszínész, számítógépzsenit játszik majd. Teresa Daley, eredeti nevén Pei Huei Ji pedig egy cuki kamaszlány szerepében tűnik fel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból